Fulare pentru copiii din localitatea Hărpășești

Fulare copii Harpasesi130 de copii din satul Hărpăşeşti, comuna Popeşti, județul Iași au primit fularele promise în timpul campaniei „Ziarului de Iaşi“, organizată de Crăciun. Ca de fiecare dată când am avut ocazia, m-am alăturat acestui demers deosebit și am dorit să merg personal la şcoală pentru a-i cunoaște pe elevi.

 

Băieţeii au primit fulare bleumarin închis, iar fetiţele, fulare roşii. Am găsit elevii din Hărpăşeşti cuminţi în bănci, aşteptându-ne, deoarece tocmai terminaseră orele.

Copiii din Hărpăşeşti sunt minu­naţi şi sunt fericit că am putut aduce un zâmbet pe buzele lor. Pentru mine e o bucurie, m-am născut la ţară şi iubesc copiii care învaţă la sat. Aceşti copii chiar merită ajutaţi! În ultimii doi ani am ajutat cu salariul de la buget copiii, în fiecare lună mi-am donat acest salariu.

Sper ca şi alţi oameni cu posibilități financiare să facă la fel. Nu e vina acestor copii deștepți și cu potențial că s-au născut la sat şi nu pot lua contact cu oraşul. Datoria noastră este să-i ajutăm.

gethumb.details

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *