Sinteza activității guvernamentale desfășurată în calitate de secretar de stat

Maricel Popa-102În ultmii 3 ani de zile mi-am dedicat întreaga energie și experiență profesională funcției de secretar de stat pe care am ocupat-o în cadrul Ministerului Economiei. Am dovedit în această perioadă că se poate face performanță și în sectorul public atunci când există know-how și bune intenții. 

Economia românească a fost asemenea unui pacient care în ultimii 3 ani și jumătate a intrat într-un amplu proces de reanimare. Din fericire echipa de “medici” și-a făcut treaba în mod profesionist, iar “pacientul” a reacționat corespunzător la tratament.

România a avut creștere economică solidă în fiecare an începând din 2012, iar în trimestrul III al acestui an am avut cea mai mare creștere economică din UE, 3.6%. Mai mult, doar companiile din subordinea Ministerului Economiei au adus la bugetul de stat peste 300 de milioane de lei din profiturile obținute în ultimul an, de aproape 10 ori mai mult decât în anul precedent. Nu în ultimul rând, avem indicii clare că anul acesta vom avea un nivel record al exporturilor

Maricel Popa-211Sunt mândru că am contribuit la aceste performanțe deosebite prin schimbarea paradigmei managementului la companiile de stat, prin exemple precum Oltchim, Cuprumin, Electrica sau Hidroserv.

Toate aceste realizări le-am prezentat azi, 13 ianuarie, în ca drul unei conferințe de presă ce a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Iași.

Vă invit să vizualizați materialul cu informații complete privind contribuția pe care am adus-o în cadrul Guvernului României utilizând link-ul de mai jos.

Bilant activitate Maricel POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *