Sprijin pentru familiile mutate din halta CUG

14902782_1133765786737199_9189417463777474002_oEste de datoria nostră, a tuturor, să întindem o mână semenilor care au nevoie de ajutor. Acesta este motivul pentru care încă de acum câteva luni când am aflat despre situația familiilor Baba și Merlă, m-am angajat să le fiu alături pentru ca cei 6 copii ai acestora să aiba șansa unui viitor cât mai bun alături de parinții lor.

Ieri am mers în satul Osoi pentru a mă reîntâlni cu cele două familii nevoiașe și pentru a le oferi fieăcăreia câte un frigider şi un aragaz. Aceasta după ce în prima zi de școală le-am mai făcut o vizită celor două familii din satul Osoi, comuna Comarna, pentru a le oferi copiilor rechizite şcolare necesare pentru începerea noului an şcolar, hăinuţe şi dulciuri.

Povestea de viaţă a celor două familii m-a impresionat profund. Acestea locuiau în fosta haltă CUG (acum dezafectată) fără curent electric, înghesuite fiecare într-o cameră improvizată pe peronul gării. Toți cei șase copii ai familiilor Baba și Merlă merg la şcoală sau la grădiniţă şi sunt îngrijiţi de părinţii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *